لوبيا پلو
مواد لازم براي چهار- پنج نفر
برنج سه ليوان
گوشت بدون استخوان نيمكيلو
لوبيا سبز نيمكيلو
پياز سرخ كرده دو قاشق غذاخوري
آب گوجه فرنگي يك ليوان
رب يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهيه:
برنج را شسته و با نمك فراوان ميگذاريم چند ساعتي خيس بخورد ( بهتر است روي برنج خيس كرده نمك زياد بريزيد و موقع درست كردن برنج آن را چند بار بشوييد تا نمك اضافه برود نمك زياد باعث ميشود برنج بهتر شود)
گوشت را ريز خرد كرده با پيازداغ و نمك و فلفل و زردچوبه ميگذاريم پخته شود. لوبيا سبز را خرد كرده و با دو قاشق روغن آن را كمي تف ميدهيم سپس آب گوجه فرنگي و رب و نصف ليوان آب به آن اضافه ميكنيم و با حرارت ملايم ميگذاريم لوبيا پخته شود ( ميتوانيد به جاي آب گوجه فرنگي فقط از دوقاشق رب استفاده كنيد) وقتي گوشت پخت آن را با لوبيا مخلوط ميكنيم تا آب آن كاملن خشك شود.
سپس برنج را آبكش كرده و بعد از گذاشتن تهديگ مقداري از برنج را روي تهديگ ريخته و سپس از مواد لوبيا و گوشت روي برنج ميريزيم ميتوانيم كمي دارچين هم روي مواد بپاشيم (بستگي به ذائقه خودتان دارد ) به همينصورت برنج و مواد لوبيا را ميريزيم و ميگذاريم پلو دم بكشد.
نظرات شما عزیزان: